6900 Makó, Széchenyi tér 8. +36 62 264-799

Havi csábítás

Novemberi csábítás konyhafőnökünktől, Koha Csabától!

Krokodil steak grill zöldséggel (4)

5290 Ft

Ha igazán különlegesre vágysz, megtaláltad, amit keresel! Ételkülönlegesség ez a javából, hiszen krokodilhús nem minden nap kerül magyar tányérokra! Ezt a prémium minőségű húst frissen grillezve, vékony zsiradékon forgatva-sütve készítjük, hogy igazán visszaadhassuk eme fogás esszenciáját. Hogy igazán mennyei legyen, fogyasztása félangolosan, javasolt. Grill zöldség válogatásunk a lágyságot adja a királyi lakomához!


Vörösboros vaddisznó sült áfonya lekvárral és krokettel (1, 3, 9, 10)

3490 Ft

Itt a vadászszezon, ne menj tovább, ha csábító vadlakomára vágysz! A vaddisznó húst napokig érleljük a vörösboros pácban, amiben megbújik sokféle fűszer és zöldség, gombával és borókabogyóval, hogy majd a vadat jól összesütve elkényeztessen ez a fogás. Nehezebb, hagyományos étel ez, ám az áfonya lekvárral és a krokettel mégis újragondolt lakoma lesz az, amit szívedhez közel viszünk, ha ezt választod!


Borjúmáj mandulás bundában mézes-chillis lila hagymával és sült burgonyával (1, 3)

3490 Ft

Ritkább vendég a borjúmáj, szinte elfeledett fogása ez a magyar konyhának. Mi visszahoztuk most és újra is gondoltuk, hogy felvillanyozzunk vele. Hiszen a mézes-chillis lila hagymánk, amikor összetalálkozik a mandulás bundával, az minden igazi ínyencnek kedvére lesz! Hogy jól kiegészítse egymást az új és a régi, sült burgonyával ajánljuk ezt a laktató lakomát!


Fogas filé molnárné módra (4, 7)

2990 Ft

Régi magyaros fogás, mégis könnyed és vonzó, mint a friss tavaszi napfény, amire ilyenkor a borongós őszben a szívünk mélyén újra vágyakozunk! A molnárné módra készítés a legeslegegyszerűbb, hiszen a fehér húsú, filézett halszeleteket csak vajon és olajon natúr sütjük, hogy minél egyszerűbb, minél lágyabb kényeztetése legyen szívnek és léleknek. Vajas-petrezselymes burgonyával tálaljuk, hogy könnyebb legyen elégedetten felállni utána az asztaltól.


Ha érzékeny vagy valamire, légy figyelmes étlapunk böngészésekor!

Az ételeinkben a következő allergén és intoleranciát okozó anyagok fordulhatnak elő:

 1. glutént tartalmazó gabonafélék
 2. rákfélék
 3. tojás
 4. hal
 5. földimogyoró
 6. szója
 7. tej és tejtermék
 8. diófélék
 9. zeller
 10. mustár
 11. szezámmag
 12. kéndioxid, szulfitok
 13. puhatestűek