6900 Makó, Széchenyi tér 8.

Heti akcióink


HETI AKCIÓINK

szeptember 14-e és szeptember 20-a között

FOGLALJ ASZTALT – RENDELJ A SILVERBŐL!

☎ +36 62 264-799

3 FÉLE MOSOLYMENÜ – 3 FÉLE ÖRÖM!

RENDELD HÁZHOZ VAGY ÉLVEZD A SILVERBEN!

Ha Silver Mosolymenüt rendelsz ebédre, VÁLTOZATLANUL kupont kapsz hozzá! Rendelj 9-szer ebédet – legyen Szimpla, Fitnesz vagy Prémium Mosolymenü – BÁRMELY HÉTKÖZNAP, és a 10-ik AJÁNDÉK! A szabály egyszerű: egy felnőtt ebéd 1 Silver-bélyegző, két gyerek ebéd 1 Silver-bélyegző! 🙂 Ajándéknak bármelyik napi Mosolymenüt választhatod! Ajándékkuponunkat kérd pincéreinktől és futárainktól!

MUNKAHELYI MOSOLYMENÜ PLUSZ!

Fogjatok össze a fejedelmi ebédekért! Lakjatok jól mindannyian a munkahelyen, robotoljatok akár irodában, akár hivatalban, akár műhelyekben! Ha egyszerre egy nap 5 Mosolymenüt rendeltek, a kollektíva JUTALMA egy 1,75 literes Fanta vagy Coca Cola! És legyen mindenkinek Mosolymenü kuponja, mert akkor végigpecsételve a 10-ik ebéd mindenkinek AJÁNDÉK lesz!

BOMBAPÉNTEK – 20% AJÁNDÉK!

ROSKADOZZON AZ ASZTAL HÉTVÉGÉN IS!

Hívogató ebéd, roskadozó asztal – legyen most is lakomákkal teli a hétvége! Beszéld meg a családdal és a barátokkal, hogy most is ideje nagyokat enni! A Silver sültes tálakra MOST PÉNTEKEN IS KEDVEZMÉNY jár! Rendeljetek bármilyen SILVER-tálat a hétvégére PÉNTEKEN! Ha szeptember 18-án rendelsz aznapra vagy hétvégére, 20%-ot elengedünk árainkból! Ha péntekre, szombatra vagy vasárnapra asztalt foglalsz a Silver Étteremben, és bármilyen sültes tálat rendelsz, akkor is él a kedvezmény! Élvezzétek a családdal a SILVER-tálakat otthon vagy éttermünkben!

Íme, a kedvencek:

Grill tál 2 személyre

Itt a grillimádók Paradicsoma! Minden együtt, ami lakomázni hívogat: roston sült csirkemell, vasalt-baconbe tekert csirkecomb, grill camembert, pljeskavica, grill kolbász, grillezett zöldségek, amit majonézes kukorica salátával, foszlós házi lepénnyel és ajvárral tálalunk.

Legyen kényeztető a Silver-lakoma!

Silver bőségtál 2 személyre

Ez a bőség mindenkit rabul ejt! Összeválogattuk mindazt, amitől kedvünk támad lakomázni: rántott sertés szelet, aszalt szilvával töltött csirkemell, Magyaróvári sertés szelet, rántott sajt, rántott karfiol, mindezt burgonyapürével és rizzsel tálaljuk.

Legyen bőséges a Silver-lakoma!

Terülj-Terülj asztalkám 4-5 személyre

Így teljesüljön minden kívánság: brutális bőséget hoz terített asztalunk az egész családnak! Rántott sertés szelet, velővel töltött sertés szelet, aszalt szilvával és camemberttel töltött csirkemell, rántott sajt, sajttal és sonkával töltött sertés szelet, Tádé-csirkemell, Magyaróvári sertésszelet, juhtúróval töltött gombafejek, rántott zöldségek, mindez burgonyapürével és rizzsel.

Legyen királyi a Silver-lakoma!

Vegetáriánus tál 2 személyre

Fejedelmi választás nem csak vegetáriánusoknak! Minden egészséges és laktató csoda benne van: grill camembert sajt, rántott sajt, rántott zöldségek, kapros juhtúróval töltött gombafejek, mindezt burgonyapürével és rizzsel tálaljuk.

Legyen csábító a Silver-lakoma!

LEGYÜNK EGYÜTT, LAKOMÁZZUNK EGYÜTT!

SILVER KÖR A BARÁTSÁGRA!

Silver kör, ami összeköt, és emlékezetes estét varázsol! Másképp mondva: 10 darab 4 cl-es rövidital, amihez egy sült krumpli tál jár ketchuppal és tartármártással AJÁNDÉKBA! Íme, miből kérhetsz SILVER KÖRT: Jägermeister, Unicum, Unicum Szilva, Johnny Walker Red, Jim Beam, Finlandia, Tequila Silver, Bailey’s. Az ára CSAK 5500 forint!

EGÉSZSÉGÜNKRE!

FONTOS TUDNOD!

Hétfőtől csütörtökig és vasárnap 11-22 óráig, pénteken és szombaton 11-24 óráig TART NYITVA a Silver Étterem, a belső tér és a terasz is ÓVINTÉZKEDÉSEK mellett! HÁZHOZSZÁLLÍTÁST hétfőtől csütörtökig és vasárnap 11-21 óráig, pénteken és szombaton 11-23 óráig kérhetsz!

 

Rendelnél?

Ha rendelsz, MAKÓN NINCS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI DÍJ! Apátfalvára, Maroslelére most akciósan 750 forintért, Kiszomborra akciósan 400 forintért szállítunk házhoz! Más települések házhozszállítási díjairól és a csomagolási díjakról érdeklődj rendeléskor!

 

!!!LEGYÜNK EGYÜTT, EGYÜNK EGYÜTT!!!