6900 Makó, Széchenyi tér 8.

Heti akcióink


HETI AKCIÓINK

július 13-a és július 19-e között

FOGLALJ ASZTALT – RENDELJ A SILVERBŐL!

☎ +36 62 264-799

LEGYÜNK EGYÜTT, EGYÜNK EGYÜTT!

ISTENI LAKOMÁK, ISTENI BOROK A SILVERBEN!

MINDIG MEGÉRDEMELJÜK! Kiváló ételekhez kiváló borok! Légy a Silver vendége, és élvezd együtt a legfinomabb ízeket azzal, akivel jó együtt lenni! MOST is MEGAJÁNDÉKOZUNK benneteket! Ha a héten párosával jöttök, és együtt költitek el nálunk ebédetek vagy vacsorátok, és kipróbáljátok hozzá isteni borainkat egy-egy pohárral, akkor az egyiket AJÁNDÉKBA adjuk a lakomához! Ismerjétek meg borainkat, válogassatok kedvetekre!

BORAINK:

 

Nyakas Aligvárom (száraz fehér) – Nyakas Budai Chardonnay (száraz fehér) – Nyakas Budai Irsai Olivér (száraz fehér) – Nyakas Budai Sauvignon Blanc (száraz fehér) – Vylyan Kecske Cabernet Sauvignon (száraz vörös) – Vylyan Macska Villányi Portugieser (száraz vörös) – Frittmann Muskotály (félédes fehér) – Frittmann Rosé Cuvée (száraz rosé) – Hilltop Neszmélyi Cserszegi Fűszeres (száraz fehér) – Hilltop Neszmélyi Merlot (száraz rosé) – Hilltop Vörös Cuvée (édes vörös)

EGYÜNK EGYÜTT, IGYUNK EGYÜTT!

NE HAGYD KI AZ AJÁNDÉKDESSZERTEKET!

PIZZÁINK MINDENKIT ELCSÁBÍTANAK – NINCS IS JOBB VACSORA!

Rendeld meg kedvenc pizzáid AJÁNDÉKKAL! MOST is bármilyen 1 darab 32 cm-es pizzát rendelsz, AJÁNDÉK MEGLEPETÉS DESSZERT jár mellé! MOST Bármilyen 2 darab 32 cm-es pizzát vagy bármilyen 1 darab 60 cm-es, családi pizzát rendelsz, 2 MEGLEPETÉS DESSZERT az AJÁNDÉK! Mindig a legjobb választás a Silver-pizza!

AKCIÓINK ÉTTERMÜNKBEN ÉS HÁZHOZ KÉRVE IS ÉRVÉNYESEK!

BOMBAPÉNTEK – BORT A TERÜLJ-TERÜLJ ASZTALKÁMHOZ!

ROSKADOZZANAK CSAK AZ EBÉDLŐASZTALOK!

Tegyétek emlékezetessé a közös ebédet vagy vacsorát! Sültes táljainkkal jóllakik az egész társaság! És ha PÉNTEK, AJÁNDÉK jár hozzájuk! Rendeljetek bármilyen SILVER-tálat a hétvégére PÉNTEKEN! HA JÚLIUS 17-ÉN RENDELSZ aznapra vagy hétvégére, MEGAJÁNDÉKOZUNK! Minden Silver-tál mellé egy 1,25 literes Coca-Colát vagy Fantát adunk ajándékba, a Terülj-Terülj asztalkámhoz viszont EZEN A BOROS HÉTEN egy palack Frittmann Rosé Cuvée jár! Ha péntekre, szombatra vagy vasárnapra asztalt foglalsz a Silver Étteremben, és bármilyen sültes tálat rendelsz, akkor is él a kedvezmény! Élvezzétek a családdal a SILVER-tálakat otthon vagy éttermünkben!

Íme a kedvencek:

Grill tál 2 személyre

Itt a grillimádók Paradicsoma! Minden együtt, ami lakomázni hívogat: roston sült csirkemell, vasalt-baconbe tekert csirkecomb, grill camembert, pljeskavica, grill kolbász, grillezett zöldségek, amit majonézes kukorica salátával, foszlós házi lepénnyel és ajvárral tálalunk.

Legyen kényeztető a Silver-lakoma!

Silver bőségtál 2 személyre

Ez a bőség mindenkit rabul ejt! Összeválogattuk mindazt, amitől kedvünk támad lakomázni: rántott sertés szelet, aszalt szilvával töltött csirkemell, Magyaróvári sertés szelet, rántott sajt, rántott karfiol, mindezt burgonyapürével és rizzsel tálaljuk.

Legyen bőséges a Silver-lakoma!

Terülj-Terülj asztalkám 4-5 személyre

Így teljesüljön minden kívánság: brutális bőséget hoz terített asztalunk az egész családnak! Rántott sertés szelet, velővel töltött sertés szelet, aszalt szilvával és camemberttel töltött csirkemell, rántott sajt, sajttal és sonkával töltött sertés szelet, Tádé-csirkemell, Magyaróvári sertésszelet, juhtúróval töltött gombafejek, rántott zöldségek, mindez burgonyapürével és rizzsel.

Legyen királyi a Silver-lakoma!

Vegetáriánus tál 2 személyre

Fejedelmi választás nem csak vegetáriánusoknak! Minden egészséges és laktató csoda benne van: grill camembert sajt, rántott sajt, rántott zöldségek, kapros juhtúróval töltött gombafejek, mindezt burgonyapürével és rizzsel tálaljuk.

Legyen csábító a Silver-lakoma!

LEGYÜNK EGYÜTT, EGYÜNK EGYÜTT!

MOSOLYMENÜ – HOGY JÓKEDVŰ LEGYEN A NAPI EBÉD!

RENDELD HÁZHOZ VAGY ÉLVEZD A SILVERBEN!

Ha Silver Mosolymenüt vagy rendelsz ebédre, most is kupont kapsz hozzá! Rendelj 9-szer ebédet HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG, és a 10-ik AJÁNDÉK! A szabály egyszerű: egy felnőtt ebéd 1 Silver-bélyegző, két gyerek ebéd 1 Silver-bélyegző! 🙂 Ajándékkuponunkat kérd pincéreinktől és futárainktól!

MUNKAHELYI MOSOLYMENÜ PLUSZ!

Fogjatok össze a fejedelmi ebédekért! Lakjatok jól mindannyian a munkahelyen, robotoljatok akár irodában, akár hivatalban, akár műhelyekben! Ha egyszerre egy nap 5 Mosolymenüt rendeltek, a kollektíva JUTALMA egy 1,75 literes Fanta vagy Coca Cola! És legyen mindenkinek Mosolymenü kuponja, mert akkor végigpecsételve a 10-ik ebéd mindenkinek AJÁNDÉK lesz!

 

SILVER KÖR A BARÁTSÁGRA!

Silver kör, ami összeköt, és emlékezetes estét varázsol! Másképp mondva: 10 darab 4 cl-es rövidital, amihez 6 sonkás-kukoricás pizzaszelet jár AJÁNDÉKBA! Íme, miből kérhetsz SILVER KÖRT: Jägermeister, Unicum, Unicum Szilva, Johnny Walker Red, Jim Beam, Finlandia, Tequila Silver, Bailey’s. Az ára CSAK 5500 forint!

EGÉSZSÉGÜNKRE!

FONTOS TUDNOD!

NYITVA AZ ÉTTEREM ÉS A TERASZ IS, HÁZHOZSZÁLLÍTÁSUNK FOLYAMATOS!

Hétfőtől csütörtökig és vasárnap 11-22 óráig, pénteken és szombaton 11-24 óráig TART NYITVA a Silver Étterem, a belső tér és a terasz is ÓVINTÉZKEDÉSEK mellett! HÁZHOZSZÁLLÍTÁST hétfőtől csütörtökig és vasárnap 11-20 óráig, pénteken és szombaton 11-22 óráig kérhetsz!

Rendelnél?

Ha rendelsz, MAKÓN NINCS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI DÍJ! Apátfalvára, Maroslelére most akciósan 750 forintért, Kiszomborra akciósan 400 forintért szállítunk házhoz! Más települések házhozszállítási díjairól és a csomagolási díjakról érdeklődj rendeléskor!

 

AJÁNDÉKKUPONOK – MEGHOSSZABBÍTVA!

Több AJÁNDÉK SILVER-KUPONUNK beváltási határideje lejárt vagy közel van ehhez. Mivel a koronavírus-járvány miatt nem tudtatok úgy élni ajándékunkkal, ahogy az számotokra a legjobb lehet (eljönni hozzánk újra egy nagy-nagy lakomára), így úgy döntöttünk, minden, márciusban és áprilisban lejárt ajándékkuponunk a veszélyhelyzetet követő 30 napig, vagyis július 19-ig beváltható marad!

 

!!!LEGYÜNK EGYÜTT, EGYÜNK EGYÜTT!!!