6900 Makó, Széchenyi tér 8. +36 62 264-799

Heti akcióink

HETI AKCIÓINK

november 16-a és november 22-e között

FOGLALJ ASZTALT – RENDELJ A SILVERBŐL!

☎ +36 62 264-799

ÚJRA BOMBAHÉTVÉGE A SILVERBEN!

NOVEMBER 28-ÁN ÉS 29-ÉN!

Roskadozó asztalok, igazi nagy lakomák OTTHON IS! Hívd a családot, a barátokat, hogy újra együtt legyetek! November 28-án és 29-én, szombaton és vasárnap KEDVEZMÉNY! Rendeljetek előre bármilyen SILVER-tálat erre a hétvégére, és 20%-ot elengedünk árainkból!

SÜLTES TÁLAK:

Grill tál 2 személyre

Itt a grillimádók Paradicsoma! Minden együtt, ami lakomázni hívogat: roston sült csirkemell, vasalt-baconbe tekert csirkecomb, grill camembert, pljeskavica, grill kolbász, grillezett zöldségek, amit majonézes kukorica salátával, foszlós házi lepénnyel és ajvárral tálalunk.

Legyen kényeztető a Silver-lakoma!

Silver bőségtál 2 személyre

Ez a bőség mindenkit rabul ejt! Összeválogattuk mindazt, amitől kedvünk támad lakomázni: rántott sertés szelet, aszalt szilvával töltött csirkemell, Magyaróvári sertés szelet, rántott sajt, rántott karfiol, mindezt burgonyapürével és rizzsel tálaljuk.

Legyen bőséges a Silver-lakoma!

Terülj-Terülj asztalkám 4-5 személyre

Így teljesüljön minden kívánság: brutális bőséget hoz terített asztalunk az egész családnak! Rántott sertés szelet, velővel töltött sertés szelet, aszalt szilvával és camemberttel töltött csirkemell, rántott sajt, sajttal és sonkával töltött sertés szelet, Tádé-csirkemell, Magyaróvári sertésszelet, juhtúróval töltött gombafejek, rántott zöldségek, mindez burgonyapürével és rizzsel.

Legyen királyi a Silver-lakoma!

Vegetáriánus tál 2 személyre

Fejedelmi választás nem csak vegetáriánusoknak! Minden egészséges és laktató csoda benne van: grill camembert sajt, rántott sajt, rántott zöldségek, kapros juhtúróval töltött gombafejek, mindezt burgonyapürével és rizzsel tálaljuk.

Legyen csábító a Silver-lakoma!

LEGYEN KEDVEZŐ A SILVER-LAKOMA!

SILVER MENÜK – MINDIG KEDVEZŐ ÁR!

Rendeld meg előre az ebéded és a vacsorád akár egész hétre!

Minden Silver Menü CSAK 1140 forint, ha előrendeled!

Részletek itt:

Silver Menük

ÜNNEPELJETEK A SILVERBEN!

JÖJJÖN ÖSSZE A CSALÁD!

Legyen együtt újra a család és jöjjenek a barátok is! Ünnepi fogásokat kínál most is a Silver! Szülinap, névnap, rokonlátogatás, nagybetűs ünnepek, vagy akár csapatépítés – mesés fogások és emlékezetes élmények hívják kalandra az egész társaságot! Ha legalább 6 főre RENDELTEK HÁZHOZ EBÉDET VAGY VACSORÁT, 1 üveg jófajta bor a ház AJÁNDÉKA! Küldj nekünk fotót, és mi Facebook oldalunkon megosztjuk a hírét az ünnepnek!

MINDIG VAN OK ÖSSZEJÖNNI – MOST OTTHON!

MINDEN 10-IK AJÁNDÉK!

RENDELD HÁZHOZ A SILVER MENNYEI FOGÁSAIT!

Legyen otthon is emlékezetes az ebéd vagy a vacsora! Legyetek együtt és egyetek együtt nagyokat! Steakek, sültes tálak, kézműves burgerek, halételek, hagyományos és exkluzív ételkülönlegességek a Silverből!

ÁLLANDÓ KUPONAKCIÓ!

Ha ebédet vagy vacsorát rendelsz házhoz étlapunkról, SILVER KUPONT kapsz hozzá! Rendelj 9-szer legalább 2000 forint értékben és a 10-ik AJÁNDÉK! A szabály egyszerű: 2000 forint rendelés felett alkalmanként 1 Silver-bélyegzőt kapsz kuponodra, ajándékod pedig a 10-ik alkalommal 2000 forintos jóváírás! Ajándékkuponunkat kérd futárainktól!

Nézd végig étlapunkat!

ÉLVEZD A SILVER-KEDVEZMÉNYEKET!

FONTOS TUDNOD!

A koronavírus elleni intézkedések kormányzati szigorítása miatt MOST NEM FOGADHAT VENDÉGEKET a Silver Étterem!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁST hétfőtől csütörtökig és vasárnap 11-21 óráig, pénteken és szombaton 11-22 óráig kérhetsz!

Rendelnél?

Ha rendelsz, MAKÓN NINCS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI DÍJ! Apátfalvára, Maroslelére akciósan 750 forintért, Kiszomborra akciósan 400 forintért szállítunk házhoz! Más települések házhozszállítási díjairól és a csomagolási díjakról érdeklődj rendeléskor!

LEGYÜNK EGYÜTT, EGYÜNK EGYÜTT!