6900 Makó, Széchenyi tér 8. +36 62 264-799

Marha és borjúhúsból készült ételek

Vaslapon sült hátszín szeletek erdei gombás, kacsamájas kéregben burgonyakrokettel

3490 Ft

Csak hagynod kell, hogy magával ragadjon ez az ízhenger! A mustárban jól bepácolt, fűszerezett nemes hátszín vaspapon sütve érlelődik össze, hogy aztán a kacsamájas ragu szépen belepje és a lágy krokettel szaftos meghívót nyújtson át egy nagy lakomára minden vendégünknek!

Allergének: 1, 3


Louisiana-i marhanyak burgundi mártással, fűszeres steak burgonyával

3190 Ft

Egyedi fűszerezés, titkos recept! Mesés étek, hogy mesélhess róla! Ez az amerikai stílusú, európai hagyományokat is ötvöző fogás garantáltan kedvenced lesz! A titok sok más mellett a lassú elősütés utáni grillsütés, ami után a húshoz adott vörösboros-zöldséges barnamártás egy új világba viszi el a gasztronómiába utazót!

Allergének: 1, 9, 10


Vaslapon sült fokhagymás borjúmáj makói hagymakarikával, grill zöldségekkel

2990 Ft

Fejedelmi jóllakottság garantálva! Egyszerűségével és letisztult ízvilágával válik ez a nemes, magyaros étek visszatérésre csábító fogássá mindenki szemében, aki imádja a májas ételeket! Grill zöldségeink remekül adnak feloldozást a marhamájjal való bűnbeeséstől, és marasztalnak még pár pohár borra, hogy a lelkiismeret is tiszta legyen, ne csak a tányér.

Allergének: 1


Új-zélandi bélszín steak grillezett kecskesajttal, bébirépával, spárgával, erdei gombás rizzsel

6390 Ft

Igazi messziföldi kuriózum! Egyenesen Új-Zélandról érkezik ez a nemes húsfajta, ami így elkészítve emlékezetessé teszi bárki ebédjét vagy vacsoráját! A rásütött, grillezett kecskesajt csak fokozza az élményt, könnyedséget csak a köret üde válogatása visz ebbe a gasztrotáncba! Ki hogyan szereti, kérheti a bélszín steak-et angolosan vagy félangolosan.

Allergének: 1, 7


Ha érzékeny vagy valamire, légy figyelmes étlapunk böngészésekor!

Az ételeinkben a következő allergén és intoleranciát okozó anyagok fordulhatnak elő:

  1. glutént tartalmazó gabonafélék
  2. rákfélék
  3. tojás
  4. hal
  5. földimogyoró
  6. szója
  7. tej és tejtermék
  8. diófélék
  9. zeller
  10. mustár
  11. szezámmag
  12. kéndioxid, szulfitok
  13. puhatestűek