6900 Makó, Széchenyi tér 8. +36 62 264-799

Silver Menük

MINDENKINEK, MINDENKORRA!

Előrendelve legalább 5 napra minden menü CSAK 1140 forint!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA ÉS ELVITELRE IS!

TELEFONÁLJ MOST! ☎ +36 62 264-799

Silver Szupermenü
minden nap 11-15 óráig
Silver Harmóniamenü
minden nap 11-15 és 18-20 óráig
Silver Vacsoramenü
minden nap 18-20 óráig
Változatos, mesés fogások minden nap! Dolgozz otthon vagy a munkahelyeden, légy diák, családos vagy egyedülálló, rendelj mindig szuper ebédeket a Silverből! Újabb és hagyományos ízekkel is találkozhatsz a Silver Szupermenüben, amit úgy állítunk össze, hogy mindig találj kedvedre valót! Választhatsz levesek és főételek közül, és Tiéd hozzá az AJÁNDÉK desszert a hét minden napján!Válaszd Te is az egészséges életmódot! Silver Harmóniamenünket a Tyr Gym közösségével együtt dolgoztuk ki, hogy egész Makónak kínáljunk egészségtudatos étrendet minden napra egy harmonikusabb élethez! A menü fogásait precízen tervezzük, nem használunk fehér lisztet, hozzáadott cukrot, csak természetes alapanyagokkal dolgozunk! Választhatsz kétféle változó és kétféle állandó fogást ebédre vagy vacsorára!Kényelmes és laktató választás minden vacsorára! Ha rohanva érsz haza a munkából, vagy még dolgoznod kell, a finom Silver-vacsorát akkor sem kell nélkülöznöd! Minden nap kétféle főételt kínálunk, és most fél literes Coca-Cola termékeinkből is választhatsz hozzá! A Silver Vacsoramenüben is előfordulnak igazi nagy kedvencek, hagyományos és új ízek, hogy élmény legyen otthon is az együttlét!
TOVÁBB A SILVER SUPERMENÜRE!TOVÁBB A SILVER HARMÓNIAMENÜRE!TOVÁBB A SILVER VACSORAMENÜRE!

Ha előrendeled legalább 5 napra előre a következő heti menüd – legkésőbb vasárnaponként 16 óráig –, csak napi 1140 forintot fizetsz! A menük ára külön rendelve 1290 forint. Leveseinket külön is megrendelheted 360 forint/adag áron. A csomagolási díj 150 forint/menü, MAKÓN A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS INGYENES!

Apátfalvára, Maroslelére most akciósan 750 forintért, Kiszomborra akciósan 400 forintért szállítunk házhoz! Más települések házhozszállítási díjairól érdeklődj rendeléskor!

Többnapos előrendelés esetén a menüket az első szállításkor vagy az első elvitelkor kell kifizetned. Menüinket a készlet erejéig tudjuk biztosítani, ezért érdemes azokat előre megrendelned!

RENDELD MEG ELŐRE! +36 62 264-799

JÓ ÉTVÁGYAT!